#burosjans

Social Media is tegenwoordig dé manier om in contact te komen en te blijven met wie er dan ook maar op zoek is naar bepaalde informatie. Als je geen social media hebt, is je vindbaarheid op dat grote, wereldwijde web eigenlijk ook beroerd. Maar: veel bedrijven, organisaties en instellingen beginnen er enthousiast aan en komen er daarna al snel achter dat het nog niet meevalt om een afgewogen stroom berichten te plaatsen. Wat plaats je wel, en wat kan echt niet? Kloppen de berichten die we als bedrijven naar buiten sturen eigenlijk wel met hoe ons bedrijf echt is? Welke strategie kan ik daarvoor gebruiken? Hoeveel berichten kan ik plaatsen zonder dat het als spam wordt gezien? Precies genoeg van alles is het geheim. Een tweede geheim is dat boodschappen het beste overkomen en worden onthouden wanneer ze een glimlach achterlaten.

Buro Sjans is gespecialiseerd in het onderhouden van van social media relaties. Wij planten het zaadje, zorgen voor genoeg zonlicht en water voor kiem en geven jouw socials de ruimte om te ontwikkelen en verder te groeien op de manier waarop jij dat het liefst ziet. We denken in mogelijkheden, geven opties aan en analyseren uw inzet op social media.

Buro Sjans doet niet alleen in socials: mocht je overwegen om ook je website te willen moderniseren of tekstueel bij te werken, dan hebben we ook daarvoor experts. Wij luisteren naar jouw wensen, en voeren uit zoals jij het van ons verwacht.